Stranda | Om oss
15254
page,page-id-15254,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

omstranda

Stranda Mat & Bar

Den 1 juli slog den nya restaurangen Stranda upp portarna på Falsterbo Strandbad. I en ljuvlig miljö, mitt i tallskogen och med stranden ett stenkast bort. Stranda erbjuder nyrenoverade lokaler med härlig atmosfär, ett nytt koncept och ett digert och varierande program inför sommaren. Vi kommer att erbjuda något för alla smaker och alla åldrar.

 

sommararens mötesplats

Under sommaren kommer det att anordnas arrangemang av olika slag med mat och dryck i centrum – från lunch till sen kväll. Grillkvällar, musikunderhållning, after beach, sommardrinkar, barnaktiviteter och mycket annat. Det kommer alltså att finnas något till alla – barnfamiljen, strandbesökarna, naturentusiasterna turisterna och ortsbefolkningen.

 

nattklubb, bröllop eller konferens?

Alla som en gång dansat och festat här ska kunna återuppleva fina och roliga minnen på den populära nattklubben som kommer att fortsätta under sommaren. Stranda är dessutom ett perfekt ställe för bröllopsfester, andra högtider, konferenser och möten.

Hitta hit

stranda-divider